Uyarı Bu sitede en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Devam ettiğinizde bu siteden çerez almayı kabul ettiğinizi varsayarız. OK

Çocuklar İçin Arı Sütü

21/09/2023
ile Apilife Arı Ürünleri
Çocuklar için Arı Sütü bio Ampül

Çocuklar için arı sütü ampül Apilife tesislerinde uzmanlarımız tarafından geliştirilerek  üretilmektedir

Arı sütü kids ampül içeriğinde Bal, Arı Sütü (%3), Portakal Kabuğu Ekstresi, Buğday Şurubu ile güçlendirlimiştir, Her bir arı sütü ampül tek porsiyon olması ile tazeliğini uzun süre korur. Uluslararası üretim standartlarına uygun olarak üretilmiştir.


Propolisli Keçiboynuzu Özü

21/09/2023
ile Apilife Arı Ürünleri
Propolisli Keçiboynuzu Özü Apilife

Propolisli Keçiboynuzu Özü nedir

Propolis: Propolis, arılar tarafından üretilen bir arı ürünüdür. Arılar, ağaç reçinesini toplayarak ve kendi salgılarıyla karıştırarak propolisi üretirler. Arılar kovanlarını korumak, bakteri ve mikropları öldürmek, kovanın sızdırmazlığını sağlamak için propolisi kullanır.

Propolis damla

21/09/2023
ile Apilife Arı Ürünleri
Apilife Su Bazlı ve Alkol Bazlı Damla

Su bazlı ve alkol bazlı propolis damla arasındaki fark

Propolis damlaları, propolis adı verilen arıların arı kovanlarını sızdırmaz hale getirmek ve dış etkenlere karşı korumak için ürettikleri reçinemsi bir maddedir. Propolis, arılar tarafından ağaç reçinesi, bitki özleri ve balmumu gibi doğal malzemelerden üretilir. İnsanlar arasında sağlık destekleyici olarak kullanılmaktadır. Propolis damlaları, su bazlı ve alkol bazlı formülasyonlarda bulunabilir. İşte bu iki tür arasındaki farklar: